Potraiture

>> Monday, January 5, 2009

Salam..& happy monday!Potraitures of my little sister in law..(adik Cg Fly)..and trying out features from flickr..teringin nak tempek gmbr besar hehe..Thanks to Yong & 3little monster for the tips!


Pose ala - ala stacy...Si budak tecik ni minat dgn mila & stacy

Pose sopan santun gitu..

I dunno why but this picture kinda reminds me of anime "astroboy".. heh nape ntah..

12 comments:

Dodon January 5, 2009 at 5:42 PM  

lawa.. best!.. fuh!..

BabyAlden&Mama January 5, 2009 at 7:27 PM  

wow!! besttt.. besss..
smart o black & white ;p

hikhikk.. cg fly kene strict tu.. tengokk dah besau lobang kat gigi tu.. ala2 gigi ku time keci2 :|

Chekgu BaniHassim January 6, 2009 at 4:29 PM  

huhu..nice black n white pics...
model pon comey je...

cat ni cgu gak ke??

CatlinaFly January 6, 2009 at 5:06 PM  

dodon: anak ko kan model gak..amik ler gmbr potrait anak teruna ko tu hehehe

chekgu bani hashim: emm..tak tau la sy ni nak masuk kategori mane ek..tapi tugas hakiki bukan cikgu ler wpun ade mengajar kat institut veterinar sini..

Mogen Ali Rico January 6, 2009 at 7:22 PM  

catlina!!!!
lawa lawa...teringin nak amek gamba potrait..tapi tahlaa..tak pandai nak carik angle.uhuk2..anyway..awsome black & white pic and cute giler2 die!!!

jaga bakal baby baek2..nanti amek gamba baby bayak2..laki ker perempuan??

CatlinaFly January 7, 2009 at 8:34 AM  

skatype & mama alden : tq..mama alden, adik cikgu fly ni mkn cekelat mcm mkn nasik..pulak tu tak main ler cekelat kat kedai runcit..x sedap kata dia..kurang2 pun cadbury!hehehe (sebabnye abg & kakak iparnye lah yg ngajar ni..)

mogen ali rico: dah scan 2 kali, doktor kate girl...anyway, feel free to visit my other blog (mummy2 nye blog)..kat http://catlinaflybaby.blogspot.com utk bc cerita pasal my baby.. :)

DrSam January 7, 2009 at 8:37 AM  

salam,

good portraiture technique. managed to capture the expression in this B&W series. natural model too.

kuizikel January 7, 2009 at 1:04 PM  

aah la ada mcm stacy sket2..chomelllllllll

Prince Of Metroxylon January 7, 2009 at 3:25 PM  

I like... Dapat ajar i x??? Esp mencantikkan photo yang so amateur??
Thanx alot

Hanney Hanafiah January 11, 2009 at 11:15 AM  

kalau beli kemere mahal2 ni memang boleh jadi cantik mcm ni eh?

BuDakHutaN January 12, 2009 at 9:48 PM  

suka tul tengok gamabr yang kena tempek bebesar neh.. hehehe
akak hos gambar kat flickr then tempek kat sini yeak?

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP