Bird watch II

>> Tuesday, January 27, 2009

Lokasi: depan rumah je!
(best duduk dlm ladang ni..tak putus2 bekalan subjek utk shoot gmbr! hehe)

21 comments:

yong January 27, 2009 at 1:15 PM  

ni yang bikin teruja nak gi tmpt catlina ni..!

chantek!

Rui January 27, 2009 at 4:36 PM  

1) salam singgah kembali! :)

2) hey, kamu miliki set2 gambar yang smart dan cantek! ;)

3) keep uploading the good work! :D

Al Khalifah January 27, 2009 at 7:50 PM  

I give 10 for originality..( 10/10 ...)...cool info and pic..very relaxing..sejuk mata memandang!

Dodon January 27, 2009 at 8:25 PM  

wah leh tahan lens baru tuh!..

CatlinaFly January 28, 2009 at 8:58 AM  

yong: jemput lah dtg..nak dtg, dtg sekarang sementara catlina larat lagi n leh bwk yong round2 kat dlm ladang..kalau takde staf yg bwk, org luar tak leh masuk mcm tu je tau..biosecurity..

redha, rui & al-khalifah: tq for the motivation!make me wanna shoot more pics!!!!

don: alah don, same je dgn lens ko..:)

Redha Herdianto January 28, 2009 at 11:01 AM  

i've already link your blog :)

FARIE January 28, 2009 at 1:15 PM  

chantek nyer sumer ur shots..
brilliant!!

iEn January 28, 2009 at 6:09 PM  

salam kenal juga.. nice photo

DrSam January 28, 2009 at 8:49 PM  

peluang keemasan dapat ambil gambar migratory bird tu. Spot on.

~littlestars~ January 28, 2009 at 10:02 PM  

depan umah pun jadi.... hehehehe
gambar cun wooo...bangau yang cute..suci jer colour dia..

Kasturi January 29, 2009 at 3:54 AM  

wah2..chantek sungguh..suke sy nengok..tahniah..

CatlinaFly January 29, 2009 at 8:30 AM  

redha: ok..t.kasih!

farie & ien: t.kasih sbb sudi singgah sini..

dr sam: yea..skrg tiap2 pagi n petang burung2 ni selalu main2 depan umah & cari mkn kat celah2 rumput tu..kucing sy pun geram je tgk!

CatlinaFly January 29, 2009 at 8:32 AM  

little stars: thnks jenguk sini!

kasturi: t.kasih..tapi tak pro mcm u! :) tak pelah kan..rom tak dibina dlm masa sehari! :)

Sasya Willis January 29, 2009 at 12:59 PM  

salam..hai, cantik la pic..
teringin nak jd phtgrpher..=)

Linda Latip January 30, 2009 at 6:30 PM  

o my lovely sets of pic ada kat sni :) katmna ni? siap ade bangau bagai depan umah..huhu dpan umah kami ade bas skolah je lalu lalang :)

weNny TRi AnDini January 31, 2009 at 10:06 PM  

assalamualaikum..

salam kenal...
very nice pics... i'm still dreaming to do it! (dreaming to have canon 450D)
hehehehhee...

CatlinaFly February 2, 2009 at 5:08 PM  

syasya: i'm amateur photog..btw sy nak bukak blog u tak boleh lah..

mr greg:tq for dropping by!

CatlinaFly February 2, 2009 at 5:10 PM  

linda latip: terima kasih dtg sini, i really appreciate it..duduk area ladang ternakan mcm tulah..mcm2 haiwan leh tengok :)..nk dtg photoshoot sini roger2 je..byk tmpt menarik :) (mcm promosi laks hehehe)

wenndy :waalaikumsalam wbt..salam kenal juga

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP