Farm Sceneries 2009 Part I

>> Saturday, January 24, 2009

Photos shot at my work place..yes, i work in a farm..same place with Dr. Dodon, and I enjoy it very much..these photos taken during my vet-on-standby duty on Saturday( har har har sudah jadi mak buyung pun kene standby duty..layan jelah, saya yg menurut perintah). But actually I love it working on weekends, coz less people & more time to watch the nature & animals...Since I'm an amateur, I am at the verge of trying everything from potraits to scenery..Later would like to try street photography but I don't think my condition now will allow it..so I think I better leave it to Cg Fly my beloved hubby for now...



11 comments:

en_me January 24, 2009 at 8:26 PM  

nice monochrome photos.. keep it up cek catlina tewww..

DrSam January 24, 2009 at 10:06 PM  

menawan juga nampak lembu-lembu dlm foto b&W. pandai pula berposing.

Dodon January 25, 2009 at 8:09 AM  

wow.. lawa cat.. i like..

Mogen Ali Rico January 25, 2009 at 12:17 PM  

anak lembu maen api..
terbakar dirinya sendiri..
air idung lembu bercampur keringat..
rumput dipijak milik org..

pasni gambar kambeng yer..

Chekgu BaniHassim January 25, 2009 at 9:04 PM  

mmg nice...
same bakat, same caantik, same model dslr cm ustat fly itu kut...

di ladang mane nih??

CatlinaFly January 26, 2009 at 8:46 PM  

en_me: wei lame tak nampak :)..thanks dtg jenguk..

dr sam: lembu yang gmbr first tu lembu bali namenye..kebetulan masa nak amik gmbr, dua ekor tu berposing laks..

CatlinaFly January 26, 2009 at 8:48 PM  

mogen: dah penah amik gmbr kamben dah..maybe mogen tak perasan ade dlm entry yang dolu2...

dodon: tq don

chekgu BH: sebelum ni masukkan gmbr tak sempat nak taip explaination, so Chekgu dah tau lah ye ladang mane ni..kat institut veterinar malaysia (name dulu institut haiwan kluang)

Zatil January 28, 2009 at 10:34 AM  
This comment has been removed by the author.
Zatil January 28, 2009 at 10:37 AM  

You call yourself an amateur?? Tapi macam dah pro je...! Really. Your shots are magnifique.

CatlinaFly January 29, 2009 at 8:49 AM  

zatil: ish..sy seriyes amateur nih!baru 4-5 bulan je start amik2 gambo gune DSLR ni..thanks jenguk sini..

iEn January 29, 2009 at 12:32 PM  

okey.. dah add follower u too.

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP