Elixir of life

>> Wednesday, December 24, 2008

Malam tadi selepas ambil wuduk utk solat maghrib, dtg idea utk tembak gambar air ( dan juga inspired by Cg Fly latest entry..heh..tak aci! aku pun nak try shoot gmbr ayer jugaksss..)


For ur info...ini gmbr air dlm tong dram dlm bilik air kat rumah..I try to shoot the water splashes tapi sbb tgn gegar & hari pun dah mlm (guna flash tapi tak guna tripod), byk gmbr yg tak jadi..ini je yang jadik mengikut pandangan mata Catlina ni lah...




21 comments:

prebetsabu December 24, 2008 at 11:21 AM  

huhuuh.. hardcore betul.. tong deram pon di belasah gak...

DrSam December 24, 2008 at 11:24 AM  

jadik tu. kira steady juga tangan you ni :)

CatlinaFly December 24, 2008 at 12:40 PM  

prebet sabu: tong dram pun tong dram ler..bath tub ade tapi biasa lah duk quarters..undermaintenance heh!

CatlinaFly December 24, 2008 at 12:42 PM  

drsam: :) ketaq lutut gak sy..tembak 30 shots utk dpt 3 keping nih!huhuhuhu...

Mogen Ali Rico December 24, 2008 at 3:01 PM  

woww!!!!! makkiahhh..cantekk cantekk
nie balik ke cari tong drum jugak nie..maen percik2 air..memburu di dalam rumah jer pasnie..

CatlinaFly December 24, 2008 at 5:10 PM  

mogen: cari tong dram tak pe..jgn duk mandrem puloks..hihihi :)

skatype December 24, 2008 at 5:34 PM  

salam sis..
tembak dngn gaya yag hbat.
plus editing yg pro.
mmg superb lerr..
nie nk kna p cri tong dram..
hahhaa

Fly December 24, 2008 at 6:07 PM  

oh bini ku,,sudah2 lah tembak tong dram tu..banyak lagi tong2 yang beraneka bentuk dirumah kita hehehe..(saje kacau..Ahaks)

Halezza Ibrahim December 24, 2008 at 6:41 PM  

U pun pandai shoot gah..mcm hubby......like honey like hubby..hehhee

iKHMAR December 24, 2008 at 8:17 PM  

sangat hebat!!!
sangat cantekkkkkkk!
I very the like! Huahuahua~

sherrina December 25, 2008 at 12:12 PM  

fuyoo...dasatlah gambar2 tu..

HasraRazali December 26, 2008 at 7:24 PM  

waaa.....jeles! eiii....geram geram!

skatype December 29, 2008 at 9:17 AM  

Salam Maal hijrah.
moga hijrah kali ini membawa seribu makna..
makna yang lebih bererti dari tahun 2 yang sudah..
dan usaha kita untuk memperbaiki segala kesalahan dan kekurangan diberkati ALLAH..

Daddy Cool December 29, 2008 at 10:04 PM  

Aduhai...merentap jiwa la tengok gambor nih!

CatlinaFly December 30, 2008 at 11:05 AM  

skatype: awk nye gmbr scenery cantik2..tenang & sejuk mate tengok..

CatlinaFly December 30, 2008 at 11:06 AM  

halezza,ikhmar & sherrina: thanks for ur comments :) tapi byk lagi sy kene belajar & improvekan...

CatlinaFly December 30, 2008 at 11:07 AM  

hasra: wink2! sabarrr...sy nantikan kemunculan hasra's photography ;)

CatlinaFly December 30, 2008 at 11:08 AM  

daddy cool: erk...eheh..jgn la gitu..ni gmbr ayer dlm tong deram je ;)

dilaOHdila December 31, 2008 at 4:22 PM  

DOC...aku cuba teruja...
muler ler nak cari TONG drum macam doc ni tapi tong tak ada. TONG BERAS ada lah...adui bestnya. Tenang tengok doc tembak ayer ni

dilaOHdila January 2, 2009 at 9:13 AM  

doc...mana ginya SHOUTBOX kat tepi tu erk?

kuizikel January 6, 2009 at 9:21 PM  

adoi.. sgt cntik..sat nak cr tong dram kat umah... ..hehe

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP