"Anak baru"

>> Monday, January 19, 2009

Sempena tahun baru..lens baru utk tmbh koleksi..hahaha..hasil "hasutan "Cg Fly..huhuhu Catlina pun terjebak same..sabarrrr jelah!(tapi Catlina pun suke jugee dgn "ahli famili baru" ni..inilah susah kalau minat dah same, pantang diberi kesempatan hahaha!)....

12 comments:

Dodon January 19, 2009 at 9:28 AM  

Wah awalnya baby baru lahir.. de la kawan baby Tamron 18-200 aku kihkih..

dilaOHdila January 19, 2009 at 9:34 PM  

fUYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

GEMPAK doc
300 TU BOLEH TERJOJOL MATA DILLA DOC
bestnya.............bila lah kawe boleh dapat cam tu (uhukuhukuhuk)
doc...marbelees!!!! aaaa

CatlinaFly January 20, 2009 at 8:19 AM  

ha ah dila..leh buat skodeng hahaha..

kuizikel January 20, 2009 at 8:43 AM  

perghhhhhhhhh 70-300 tu... cayalah cat... rajin2 menembak k dah ada baby baru tu :)

CatlinaFly January 20, 2009 at 2:44 PM  

kuizikel: hari ni cg fly bawak g cekolah!berebut lagi dgn dia hehehe..

kuizikel January 20, 2009 at 6:59 PM  

aha.. coh cg fly beli sndiri.. jdkan baby twin :)

(racun baik punyer)

CatlinaFly January 21, 2009 at 12:28 PM  

hehe tak bleh gitu..share2 ler...suami isteri kan kena sharing n caring gitu!

yong January 27, 2009 at 1:26 PM  

ni kalau skondeng..mmg baikkk punyerrrrrr!!

harus rembat jugak ni...hohohoho cayalah dok!

CatlinaFly January 28, 2009 at 9:02 AM  

yong: ha ah jom pi skodeng hahaha..(gelak jahat!)

Mknace September 17, 2009 at 10:02 PM  

;) :) :)
ni tamron nih
welcam to the club

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP