Panas!

>> Saturday, November 22, 2008

Pagi semalam, sebelum g keje, aku kemas bilik kucing jap, kumpul2 kan suratkhabar lama & kotak yang jadi tempat menggaru Cibi & Oni, then aku bakar terus depan umah. Hmm..pastu kan, nmpk cantik pulak api ni..so i just grab my Nikon D60 & mulalah menembak!





9 comments:

dilaOHdila November 22, 2008 at 12:20 PM  

suka tengok unggun api ni
nice shoot Cat

Rahell Picture November 22, 2008 at 4:45 PM  

cantik3.... huhu... leh ajar sket x cena nk amik gmbo yg cntik.. huhu... emmm, kamera kna la yg mahal2 kan.. 2 yg potong 2.. huhuhuhuhuuhu :(

CatlinaFly November 23, 2008 at 12:12 PM  

dila : thanks..tu lah tgh2 bakar smph tgk api ni cantik , sy terus shoot..mujur tak lmbt g keje

CatlinaFly November 23, 2008 at 12:13 PM  

dr ida: :)

Rahell: kamera tu satu bonus je..kalau pakai kanera digital pun boleh..janji dpt subject & angle menarik :)..tapi kbykkannye try & error..amik byk2 dulu, pastu kite pilih la mane yg cantik kat mata kite..

Galuh Cendra Kirana December 11, 2008 at 2:01 PM  

huhuhu..aah kan, kdg2 biler termenung sambil wat kejew, ader jew idea nak dibuat..nak2 biler terperasan ader angle yg menarik utk dirakam! vah vah vah!! menarik!

silentshutter September 11, 2009 at 9:17 PM  

wow shantek tol api membara tu,huhu..slow shutter ek?huhu..semat laaa..

MCM September 12, 2009 at 8:22 PM  

Hai....tak semestinya kamera mahal yg leh shoot api dan air tau hehehe....aku buktikan ok ha ni klik/ambik link ni nak nengok pakai Digital Kamera Ixus 70 Water VS Fire

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP