Mbbbeekkkkk..

>> Monday, November 17, 2008

Entry yang aku janjikan semalam..heh..sempat lagi update entry before lunch!

Soalan cepumas buat pengunjung blog ni, macamane nak bezakan antara kambing dan biri-biri ? :)


Alhamdulillah..rezeki di pagi hari..nyum nyum

Three stooges? hehe..comel kan?Pandai lak dia posing..


Hi..my name is Boer..Jantan Boer..(penangan Quantum of Solace teheheheee)

8 comments:

en_me November 17, 2008 at 4:26 PM  

james bond yg inih takdok sebut - 'bond,james bond' .. gitteww

jus call me ida.. November 18, 2008 at 6:53 PM  

mmm kambing mengemberkkk.. biri2 plak mengemboookk..heheh
tgk la dianye bulu..kan??

CatlinaFly November 18, 2008 at 8:40 PM  

dr ida..hehe..cubaan yg baek..takpe2, tgk jwpn org lain dulu, nanti aku bgtau jwpnnye ye..

alongdagreat November 19, 2008 at 1:38 AM  

tengok bulu..hahahah bulu ikal mayang biri..bulu lurus pedang kambing..hahahaha

CatlinaFly November 19, 2008 at 9:00 PM  

along: hahaha..juga cubaan yg baik..tapi tak betul hehe..

CatlinaFly November 23, 2008 at 1:34 PM  

meh ler sy jwbkan..

bebiri ekor dia hala ke bawah..kambing ekor dia hala ke atas... ;)kalau nk tgk bulu tak leh bezakan ..sebab ade hair sheep yang bulu same je mcm kambing..kambing pun ade yang bulu panjang mcm sheep..

Chekgu BaniHassim December 11, 2008 at 2:25 AM  

tentulah bebulunye yg pnjg membezakan 2 binatang tersebut...

nice pic ya??
ni kat kandang sape??

CatlinaFly December 11, 2008 at 7:45 PM  

kandang kat tempat keje..reta kerajaan ! :)

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP