In laws & farm scenery...

>> Sunday, November 2, 2008




7 comments:

doBot November 2, 2008 at 11:42 AM  

Wah...makin hebat sentuhan jari jemari kor nie yek Maiza. Bila kita boleh sesama gi tag along nie??? kalau kor turun KL, bagi tau la. Boleh shot sun set kat Bagan Lalang nanti.

CatlinaFly November 2, 2008 at 11:49 AM  

oi..ko tu lame menghilang..g outstation ke?mmg nk turun kl tapi g meeting kat hq lusa..huhuhu..aku tak larat nk p tapi bukan drive sendiri pun..bagan lalang tu kat ne?

Fly November 3, 2008 at 12:27 PM  

eh mana gambar saya wuu wuu..

YANZ November 4, 2008 at 1:52 PM  

ooo, i love the second pic... like a painting

CatlinaFly November 5, 2008 at 9:28 AM  
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP