Jalan - jalan

>> Sunday, November 30, 2008

Gambar2 sekitar sesi audit ladang-ladang "Training Provider" sekitar Selangor..gmbr ade byk tapi tak larat lah nak edit sume heheh..so aku masukkan ini je eh..


Di Arraudhah ...(mcm biasa...klik utk gmbr lebih besar...)

Di HS Nada...

More audit visits to come..cuma yang menjadi tanda tanya, ke mana kami selepas ini yek...jeng jeng jeng...(soalan ditujukan kepada "bos besar" sesi audit iaitu Dr. Dodon...heh Dodon, aku tak kira, undi tetap undi haa...diharamkan sama sekali menggunakan kuasa veto utk mengecop lokasi ladang har har har!)....reason aku berkata demikian adalah kerana..ladang2 kat Sabah & Sarawak menjadi rebutan para pengaudit!

Terima kasih kepada Pengarah Operasi Arraudhah Biotech Farm Sdn Bhd. dan Pengarah Urusan HS Nada Sdn. Berhad. di atas kerjasama & layanan baik kalian sepanjang lawatan audit tersebut..

Actually Pengarah Operasi ArRaudhah(Dr. Mohd Azam Khan) tu bekas lecturer aku kat UPM dulu ...huhuhu..Dr, sy sendiri tak sangka sy audit ladang si fu sendiri! :) Seronok bersembang dgn Dr.!

To HS Nada, sy kagum dgn anda semua, anak watan yang berjaya dalam bidang penternakan lembu fidlot & anda adalah role model bagi semua yang bermula dari bawah!

Last but no least, my team mates, Pn. Hajah Rozimah & En Mohd Nor, lain kali kite g jalan2 lagik aaaa....hahaha :)

3 comments:

Aldeany Hope December 2, 2008 at 4:12 PM  

iskhhh, mane juru camera ny? hikhikk.. VIP masuk, VVIP takde pulak.. :p

confirm ke hjg minggu ni? tg Piai?

CatlinaFly December 2, 2008 at 5:05 PM  

biasala bb alden, auntie yg snap gambo, so tak masuk ler muke auntie dlm gmbr hehehe

CatlinaFly December 2, 2008 at 5:06 PM  

tnjg piai nye kertas kerja masih dlm proses huhuhuhu....

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP