Tanjung Piai - More Sceneries..

>> Thursday, December 11, 2008





13 comments:

Чикгу Жаве the CJ December 11, 2008 at 7:55 PM  

waaaaahh!. laki bini mmg terrer menembak. cantik gambar weh!

- cikgu jawe

Chekgu BaniHassim December 11, 2008 at 10:50 PM  

ni tmpt honeymoon ke??
nice arr tjg piai nih...

dilaOHdila December 11, 2008 at 11:12 PM  

salam cikgi....
alah rindunya nak msuk sini. apa kabar cikgi, baby sehat?
shuntek tembakkan cikgi. dilla nak gi kurus nweek 20/21 ngan alhadhifotopages kat taman orked cikgi. kalau dekat boleh ajak cikgi skli kan

Mogen Ali Rico December 12, 2008 at 2:52 AM  

waaa..tgh tak sabar nak tunggu download photoshop nie siap..skrg nie try guna firework tapi feature limited..kene belajar graphic dgn korang niehh..anyway..gambar black and white mmg cool!!!yeye

CatlinaFly December 12, 2008 at 11:09 AM  

cikgu jawe:...terrer?tak lah..try & error je.. ;)

Chekgu BH : sesuai kut utk honeymoon tp ni bukan tmpt honeymoon kami..hehehe..dah "bertiga" ni consider honeymoon jugak ke?

CatlinaFly December 12, 2008 at 11:10 AM  

dila oh dila: so far rasanya baby sihat..alhamdulillah...wah best tu g kursus amik gmbr!

CatlinaFly December 12, 2008 at 11:14 AM  

ali rico : kitorg pun gune photoshop version lame yg zmn cg fly belajo dulu2 :) ..yang baru byk new features, tak reti nk gune sbb "sesat" (carik2 command icon tak jumpe hehehehe)....

Aldeany Hope December 12, 2008 at 1:38 PM  

uikss... tg.piai :D
ok gak outing kita tu kan catlina.. wpn, target aku tersasar jauh..huuhu
ingatkan nak mandi kat pantai..??!! rupanya pokok kayu bakau.. haahaa
nsb bek the view of the blue sea and the sky are wonderful.. dengan monkey2 yg lalu lalang.. menakutkan, geram ada gak..

en_me December 12, 2008 at 3:25 PM  

patutlarr gambor samer dengan laki akak gittewww.. ahaha

anyway, thanx for d link ..

CatlinaFly December 12, 2008 at 5:12 PM  

en_me: gambar/objek sama ,photographer cum editor lain2 :)

Dodon December 12, 2008 at 5:18 PM  

Cun la pic-pic tuh Catlina.. hehe

CatlinaFly December 14, 2008 at 1:48 PM  

aldeany/mama hope: mujur si alden tak g peluk monyet2 tu..mane tau dia ingatkan same cam patung bear dia ke hehehe...

CatlinaFly December 14, 2008 at 1:50 PM  

dodon jiranku : tima kaseyyyy..but the credit is better forwarded to our creator yang mencipta alam & pemandangan yang indah..utk manusia nikmatinya kan...cuma kadang2 kite lupe nak menikmati & bersyukur!( a reminder for me too actually..)

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP