Malu...

>> Friday, October 23, 2009


I stumbled upon this Mimosa pudica (semalu) during work.A good subject though it is a common plant to be seen everywhere.....

16 comments:

dilaOHdila October 26, 2009 at 10:32 AM  

doc...
shuntek pokok semalu ni
kalor tone menarek

jus call me ida.. October 29, 2009 at 4:01 PM  

cantik shoot..
dah lama tak menginggah kat sini..huhu
dah besar dah anak dara u..hehe

CatlinaFly October 29, 2009 at 10:31 PM  

dila: tq dilla..alah gambar biasa2 je :)..alang2 dah lame tak menembak, semalu pun semalulah

CatlinaFly October 29, 2009 at 10:32 PM  

ida: tq da :) ye kejap je e-ein dah besya..dah la mama dia asyik outstation jek..rasa mcm ketinggalan lak nak tgk anak membesar..

:: butterfly :: November 5, 2009 at 9:26 PM  

eee ehh baru tau pokok semalu sgt cantek menarek dan da boom!! :B

mamaAm November 6, 2009 at 8:16 AM  

salam

Jumpe gak ibu doktor yg minat fotografi...tapi saya baru belajar...tk reti lagi...susahnye nak cari basic couse kat K.Bharu, geram....bagus2 blog2 u..entah bilo nk buat blog pasai penyakit manusia plak...huhu

linna21@hotmail.com

fieza November 9, 2009 at 1:29 AM  

Menarik....hobby kita sama la...

naz ilyn November 23, 2009 at 8:05 AM  

salam kenal... semalu berduri

afsal_8281 December 4, 2009 at 8:19 AM  

salam ziarah
thanks for visit my blog

nak belaja cara photography yg betul la
leh ajo ke?
hehehehe

fazilzura December 23, 2009 at 4:21 PM  

Smart nye shoot ..

ada wat pakaged outdoor dak ..

email zr.. denso_cute@yahoo.com

Ena December 24, 2009 at 10:56 AM  

Salam kenal..
Wahh.. cantek2 la pic2 kat sini..
Nice blog :)

CatlinaFly December 24, 2009 at 6:42 PM  

kepada kawan2 blogger yg mengunjungi blog ni,tq atas komen anda, sy hargai sgt2,maaf lame tak apdet..bz sket..tak sempat nak tembak gmbo..

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP