Syair Si Pari - Pari

>> Thursday, October 1, 2009



Bukan bermaksud aku mempercayai kewujudan pari -pari, cuma melayan imaginasi serta inspirasi dari movie Princess Barbie Fairytopia(dah jadi mak org pun tgk kartun lagi?hehehe...).Lagipun takde shoot gambar sgt lepas raya ni...jadi aku kumpulkan gmbr2 nukilan stock photographers dari internet dan cuba buat sedikit editing.

Sumber dari/Sources of stock photos from: Kuoma Stock dan Addae Stock

1 comments:

ain July 20, 2010 at 9:58 PM  

salam kak..
tumpang tnye..mana nak download adobe photoshop 7.0?

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP