E-ein & selimut Mandolin

>> Saturday, October 3, 2009



Gambar ni aku ambil semasa E-ein baru bangun tido & main golek2 dalam selimut jenama Mandolin yang aku baru beli. Bila tgk dia masa tu, rasanya best ni kalau amik gambar!

9 comments:

Fazrea Productions... October 5, 2009 at 8:48 AM  

ayu je mata e-ein nii... nampak lemah lembut je org nya... simpan rambut panjang sikit mesti cun punya.. selamat hari raya maaf zahir batin dari kami sekeluarga.. hadiah saya dah selamat sampai dua hari sebelum raya ari tu.. pakai alamat umah mak org tak kenal sangat nama penuh.. xtahu posmen hantar kat mana.. last2 ada anak jiran hantar kat kedai mak tanya kenal tak org ni.. anyway masih dalam keadaan sempurna.. Terima kasih banyak2.. salam buat cikgu

CatlinaFly October 5, 2009 at 3:53 PM  

:) amin..semoga menjadi seayu namanye..baby u sihat?

alhamdulillah smpi dah hadiah tu ...mujur jugak tak ilang ..:)

isin_0108 October 18, 2009 at 11:38 AM  

geramnya tgk mata baby kamu....kalau depan mata....kompem kena picit2 jerk pipi

CatlinaFly October 19, 2009 at 11:25 PM  

yg insaf: e-ein kata..engkiu uncle...

CatlinaFly October 19, 2009 at 11:26 PM  

isin_0108:hihihi :) mama dia sendiri pun geram..

deepak November 20, 2009 at 9:07 PM  

The blog was absolutely fantastic! Lots of great information and inspiration, both of which we all need!
Birthday gift baskets

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP