Drip...drip..drip...

>> Sunday, December 27, 2009


Love rain...it went drip, drip and drip.I'm always fascinated by the way it tformed various abstract shapes on top of my car's window pane..wonder if I can take some pictures of it...after a few snaps...manage to catch this one and experimenting some colours onto it...(long time no taking pictures, quite busy!

17 comments:

Janice December 28, 2009 at 12:06 AM  

rain does inspire me alot!!!
nanged u. Want to know more about the responsibility of a blogger? nang this

♥Ma3HaR♥ December 28, 2009 at 12:40 AM  

i tought u captured picture of Rain(the hottest man in korea)
haha...

DrSam December 28, 2009 at 9:29 PM  

Beutiful as usual. Still hasn't lost your magical touch.

Dj Epoi January 6, 2010 at 10:31 PM  

Walaweiiiiiiiiiiii....

Laki Bini sama jer HEBATNYA!!

mommie nard January 20, 2010 at 12:14 PM  

salam cat...
hai..kita ni punyai minat yg sama..cuma sy belum sampai tahap awak lg...
dan kita menggunakan kamera n gear yg sama..hope kita dpt berkongsi2 pengalaman n idea..if u dont mine..

lg 1 i dah follow u..thanks

CatlinaFly January 20, 2010 at 2:54 PM  

Janice: tq..nanged you already

CatlinaFly January 20, 2010 at 2:54 PM  

ma3har: oh no no no!bukan rain yang itu! :)

CatlinaFly January 20, 2010 at 2:54 PM  

dr sam: huhuhu buat sy tersipu siput hehehehe

CatlinaFly January 20, 2010 at 2:54 PM  

dj epoi: walawehhhh jugak dj epoi!

CatlinaFly January 20, 2010 at 2:55 PM  

mommie nard: :) tq..cuma sy dah tak berapa aktif amek gmbr sekarang..sibuk dgn blog2 lain termasukah yang kedaigambar tu :) i will link u kat my private blog k..

be a positive thinker!!! January 26, 2010 at 9:38 PM  

nice blog!!
just blogwalk,,
yusri-outsider.blogspot.com

tunbegia February 11, 2010 at 8:47 AM  

long time no update blog.. sungguh sibuk,

salamm,

Ketua Polis February 24, 2010 at 6:13 AM  

nice pic...mana boleh saya dapatkan nikkon...tolongkan bg tahu kat my shout mix.tq

CatlinaFly March 1, 2010 at 1:09 AM  

tun begia: oh..blog private mmg update selalu, blog photography ni dah slow sket sebab bz & jarang dpt outing..:)

CatlinaFly March 1, 2010 at 1:10 AM  

ketua polis: mana2 kedai gmbr yang besar sket,ade jual DSLR :) kena rajin survey..thanks for dropping by!

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP