Fraser's Hill lagiiii...Friends Part 2

>> Thursday, July 23, 2009

Macho macho man.... ;P pose ni mengingatkan aku pada ukiran wajah 4 Presiden US yang kat bukit tu...lupe lak name bukit tu ape ek..

Sweet lady..awas ye..dah anak sorang dah ni...not available!haha..

Hmmm..no comment la yang ni hahaha...takut org umah CMN marahhh..

~~Models: Dr. Dodon, Dr. Zana,C.Ahmad Tantowi @ CAT, En. Md Noor @ CMN, Zie, Gee, Kak Wan,Fadzil~~

9 comments:

dilaOHdila July 23, 2009 at 2:24 PM  

Salam doc cat.....

Suka aa tengok doc cat nyer Koleksi ni
Terang benderang Photog clean belaka, apa rahsianya erk:-)

Album yang mana satu tu erk? Yang ada aliesya tu ke? Kalau album tu dilla beli kat JJ (Sticky album). So far dilla beli kat DIGI KALOR pun ada jugak doc. Insyallah nweek start balik nak buat photog sebab NIKON dah nak balik nweek (hehehehhe)

Dj Epoi July 23, 2009 at 6:19 PM  

Gua sker!!!!! tengok Gambow Jejaka dalam gambaw hitam putih tuh !!! hehehehee

Chekgu BaniHassim July 26, 2009 at 9:56 AM  

salam mummy cat...
baby sihat??
abah baby sihat??

dah kembali berfotografi ye??
keep up!

aleh August 1, 2009 at 12:08 AM  

salam...e-ein sehat? wah pics sume meletup-letup...mentor power katekan. Bravo.

CatlinaFly August 1, 2009 at 11:09 AM  

dilla: tq..eheh tak dek rahsia ah...ala dilla pon amik cun ape...

re: sy dah jumpe sticky album black finishing kat Kluang Mall semalam..jatuh cintan terus..hehe cg fly pon sukeee..

CatlinaFly August 1, 2009 at 11:09 AM  

DJ Epoi: jejaka2 macho tu dj epoi!menjadi rebutan awek2 kat sini hahaha

CatlinaFly August 1, 2009 at 11:10 AM  

chekgu bani hashim: heh dah lame dah wat comeback ni :) baby sihat alhamdulillah..

CatlinaFly August 1, 2009 at 11:11 AM  

cg aleh: alahai cg aleh oi.. mana ade...tgh belajar lagi ni..:)

Wan Anie May 28, 2010 at 11:50 PM  

Gee tu officemate catlina ker? schoolmate ku....

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP