Fraser's Hill: Part 1(The View)

>> Saturday, July 4, 2009

.


7 comments:

kuizikel July 5, 2009 at 8:14 AM  

wah bestnye jalan2.. sgt suka gamba last kanan.. awan kat apartment tu sungguh dramatik.. ada unsur2 misteri nak hujan di situ :)

CatlinaFly July 5, 2009 at 9:48 AM  

hahaha..bukan jalan2 je kui..2 dlm 1(bekerja sambil berjalan2...ke..berjalan2 sambil bekerja?)

gmbr apartment tu, masa ptg kami check in tuh..mmg nak ujan pun :)

Fazrea Productions... July 5, 2009 at 4:12 PM  

Catlina... best nyer dapat berjalan sambil bekerja.. ke bekerja sambil berjalan.. Fraser best x??? kami xpernah sampai lagi kat sana.. mmg ada dalam senarai menunggu lepas bersalin isteri nanti hehe.. compare dgn cameron mana ok?? saya suka cameron sbp meriah siang malam.. malam buleh g pasar malam mcm2 blh tgk.. siang buleh jalan sana sini.. sbp

CatlinaFly July 6, 2009 at 8:13 AM  

Fazrea: hmm..bagi sy ,Fraser Hill, more to nature, mcm kwsn hutan lipur/simpan, best bagi nature lover lah..masa sy pegi tu, dah terlepas International Bird Race.tak byk dpt tgk burung sbb kami tak pegi ke trail2 dlm utan tu, kalau tak best gak shoot gmbr burung2 yng bermacam spesis tu..tapi nak naik dgn turun bukit tu tak tahan..coner u dgn corner lipat punyalah byk!pening2 lalat bila naik n turun!
Cameron Highland tu , tak lah pening sgt nak mnaik n turun,pastu dah byk tanah dibangunkan..mmg meriah sbb byk kedai2, ladang2 teh, stobewii, sayur..

pandan July 6, 2009 at 3:53 PM  

salam!!mmg cun gambar2 ni..heheh!

CatlinaFly July 7, 2009 at 9:15 AM  

en. pandan : wah otai apo sudi jenguk sini, :) terima kasih ye en. pandan..

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP