Fraser's Hill Part 2: The Friends

>> Wednesday, July 8, 2009

.
(click picture for larger image)









Credit to my friends, who volunteered to be my subjects :)....
~Don, Zana, Ita, Gee, Zie, Saiful,Md Nor, C.Ahmad Tantowi, Kak Wan, Su,Raihan~

16 comments:

Dr.Dodon July 9, 2009 at 9:06 AM  

walawei.. lawa - lawa.. dan hensem2

Double H July 11, 2009 at 11:40 AM  

Hi Mind trading link?^^

mist3rnazar July 13, 2009 at 2:07 PM  

Salam, thanks for dropping by my blog. been a while since i updated it hehehe...ur most welcome to come again.

Nazar
http://www.nazaribrahim.com

dilaOHdila July 15, 2009 at 8:13 PM  

salam DOC
waduh dah lama tak datang ziarah sini erk
apa kabor DOC, mesti busy ngan keje harian & si Eein yang comel tu...
wow BOKEh ni buat acik dilla x tahan nih
Nice Shoot DOC!!!!

Mohd Izraai Abd Aziz July 17, 2009 at 10:50 PM  

lama sudah tidak ke fraser hill..

Fazrea Productions... July 18, 2009 at 4:30 PM  

Gambar2 ni semua Doc ambil pakai Camera Nikon D60 atau lain.. lens Tamron ke atau Kit Lens Nikon D60.. satu lagi soalan nak tanya saya ada plan nak beli external flash.. dalam planning Nissin mcm Doc pakai jgk sbp Nikon SB600 atau SB900 mahal sangat.. tlg bg pendapat please. TQ

CatlinaFly July 19, 2009 at 8:53 PM  

dr dodon: tq...heh..sape yg hensem? :P

CatlinaFly July 19, 2009 at 8:54 PM  

double H: ok..later i add u k..

CatlinaFly July 19, 2009 at 8:54 PM  

mist3rnzr: thanks coz dropping by here too..

CatlinaFly July 19, 2009 at 8:56 PM  

redha; yes very nice landscape, tak puas shoot gambar..lagipun masa penuh dengan aktiviti bengkel/seminar di sana, curi-curi masa shoot pemandangan...

CatlinaFly July 19, 2009 at 9:00 PM  

dila: terima kasih dila..;)

CatlinaFly July 19, 2009 at 9:01 PM  

mohd izraai: fraser hill cantik..tapi nak naik n turun tu tak tahan..pening!kalau tak kuat iman..leh terkeluar isi perut!jalannya belok hampir 270 darjah! (heh)

CatlinaFly July 19, 2009 at 9:04 PM  

fazrea: sy guna dua2 lens, kit lens D60 dan tamron 70-300mm..lebih jauh jarak lens,lagi cantik bokeh kat gambar.....sy suke bokeh!hehehe..

ye..nikon nye speedlite mmg mahal..huhu dah same dgn harga lens!nissin ok gak..setakat ni takde lak masalah guna nissin nih,sebelum ni kami guna vivitar,pas setahun pakai, rosak (byk kali guna kot hehe)...n tukar nissin speed lite pulak...

Jinano July 21, 2009 at 10:17 PM  

Revisited your blog. Great photo shoot. Keep it up.

Kasturi August 5, 2009 at 1:43 PM  

wah2..syok g fraser hills..kim slm kt cg n E-ein..hehe

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP