Cat and dogs...

>> Saturday, August 1, 2009








Models :

1. stray cat near my house
2.a Rottweiler & German Sheperd from Humane Dog Catching Demo at my work place.

12 comments:

Munira Kirana August 1, 2009 at 8:57 PM  

chanteknye cat ambik gmbar...
geram tgok tau...
tahniah cat...
admire kat pic u... =)

aleh August 1, 2009 at 8:57 PM  

kucing 1st tu nak eek...ker? 2nd pic tu mesti susah payah nak shoot. Anyway suka tgok...
Anjing!!? takuttttt

Chekgu BaniHassim August 2, 2009 at 10:27 AM  

erm...
elok la tu, fly buat entry pasal rimau, cat buat pasal kucing...
adik beradik la tuh, kan?? :P

CatlinaFly August 2, 2009 at 8:57 PM  

tcher sally: i always love to choose cats as my subject..tapi cg fly bising , asik amik gmbr kucing je hehehehehehe....hence the name "cat" lina tihihihihi...

CatlinaFly August 2, 2009 at 8:58 PM  

munira: thanks sudi dtg sini...tq..:)

CatlinaFly August 2, 2009 at 9:00 PM  

cg aleh; kucing tu tgh lepak kat tepi umah masa sy balik rehat lunch, terus capai kamera amik gmbr dia..2nd pic tu, kucing tu dah nak lari tu..

CatlinaFly August 2, 2009 at 9:01 PM  

che gu bani hashim: hahaha ye ke..cg ckp baru kami perasan, agaknye mmg berfikiran same kut, maklum lah sehati sejiwa echewahhh hehehe...

DrSam August 3, 2009 at 10:02 PM  

rotweiller tu memang rock betul.

a.a.g @ moonlight August 4, 2009 at 10:14 AM  

Hi there! Thanks so much for dropping by my blog :) Glad to know the MBP works! Love your photos, keep up the good work!

Anny August 17, 2009 at 3:14 PM  

i love your style of photography... memang superb! thanks for dropping by on my side.. i m not UPM grad student.. i m just a lover of animals :)

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP