She's our bundle of joy!

>> Saturday, August 15, 2009

10 comments:

yginsaf4 August 15, 2009 at 5:28 PM  

chomeyynyerrr.. dh besarr kanns

aleh August 15, 2009 at 9:37 PM  

e-ein comel...jom ikut uncel main bowling, mama nak pergi outstation tu...

tchersally August 16, 2009 at 7:54 AM  

cute...siannn mama nak p outstatioan

Nannie August 22, 2009 at 7:27 AM  

Salam kenal dan salam ziarah ,

Saya pun baru mula dengan photography tapi saya hanya guna camera automatik biasa saja dulu teringin juga nak beli DSLr /SLr mcm Catlina punya tu . admire semua gambar yg Catlina ambil ,saya link dengan blog catlina , kalaua da masa dtg la blog saya..catlina ni kira mcm sifu la pada saya

Dj Epoi August 22, 2009 at 1:36 PM  

Bos!!!

Selamat Berpuasa dari kami sekeluarga Bossssss!!!

Dj Epoi Family

CatlinaFly August 25, 2009 at 10:12 PM  

yg insaf : :) alhamdulillah..dah besar n keep on growing healthily..amin!

CatlinaFly August 25, 2009 at 10:12 PM  

uncle aleh: ajak e-ein dgn abah dia je ye g main boling...mama dia tak ajak pon :P

CatlinaFly August 25, 2009 at 10:12 PM  

tcher sally: yee...cian mama dia jugak huhuhu

CatlinaFly August 25, 2009 at 10:13 PM  

nannie: oppss...adoi..jgn panggil sifu..sy pon baru belajar :) sy bukan sifu tau :)

CatlinaFly August 25, 2009 at 10:14 PM  

dj epoi: terima kasih & selamat berpuasa juga kpd keluarga dj epoi :) dari kami sekeluarga

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP