Awan kalau dapat dicapai...

>> Wednesday, September 9, 2009

Awan kalau dapat dicapai..maka saktilah hamba...
"Laksamana Sunan: Bagaikan Puteri by Ramlee Awang Murshid"

IVM Kluang (2009)Jambatan Tok Bali, Kelantan(2008)


17 comments:

BuDakHutaN September 9, 2009 at 1:41 PM  

Salam :0
wah..kak minat RAM ker?
janganlah lupa jenguk kelabram.com untuk info lanjut :)

nantikan 9 nyama dari RAM

CatlinaFly September 9, 2009 at 2:18 PM  

budak hutan: baru berjinak2 dah Cg Fly pon dah terjangkit...kawan kenalkan novel RAM tu...:) pastu tersangkut la pulak

DrSam September 9, 2009 at 7:59 PM  

Foto awan selalunya menggambarkan sesuatu yang dramatik dan penuh emosi. Gambar-gambar tersebut dapat meng'gambar'kan saat dan ketika itu.

Tok Bali tu kampung Catlina ke?

Munira Kirana September 9, 2009 at 8:35 PM  

wah cantiknyer cat edit gmbar.....
leh la tlng ajarkan ye... =)

yginsaf4 September 10, 2009 at 4:59 AM  

gloomy but nice pic.. keep it up akak catlina ittewww

CatlinaFly September 10, 2009 at 7:56 AM  

dr sam: gmbr kat tok bali tu masa otw ke kota bharu..sy org kb :)

gmbr awan selalu membuat sy kagum atas ciptaan Ilahi ...

CatlinaFly September 10, 2009 at 7:56 AM  

cg murni: sy pon baru2 belajar juga..tapi bolehlah kongsi ape yg ade :) kita same2 belajar k

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery September 10, 2009 at 8:56 AM  

cantek2....kite ni baru jumpe blog ni,nk tumpang tanye...akak ni MRS Fly ker???

pandan September 10, 2009 at 2:12 PM  

cantik touching pics ni..HDR ke??

farahk September 10, 2009 at 8:24 PM  

saya pun minat sangat tgk awan..cantik sangat.subhanallah.

salam ramadhan dan salam lebaran..~

silentshutter September 11, 2009 at 9:16 PM  

pergh minat HDR ek?huhu ni jmbatn tok bali kew?otw nk ke jmbtn tok bali kan?hehe semat2

CatlinaFly September 14, 2009 at 6:10 AM  

aj: ha ah ;) betul betul betul...sy lompat ke blog aj dari blog Cg Fly..

CatlinaFly September 14, 2009 at 6:11 AM  

pandan: ha ah HDR..cuba2 je :)

CatlinaFly September 14, 2009 at 6:11 AM  

farahk: salam lebaran buat farah sekeluarga juga...

CatlinaFly September 14, 2009 at 6:13 AM  

silent shutter: salam...hmm..tak lah dikategorikan minat tapi suke mencuba ...

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP