Here comes the birthday cake!

>> Friday, March 19, 2010

Happy first birthday to my daughter Nur Dayana Insyirah binti Zulkeflai

18.03.2010- One year already!

She's not well..baru baik demam tapi masih selsema dan batuk. A wee bit cranky during the photoshoot..

Also visit us at KedaiGambarKami!

10 comments:

tchersally March 19, 2010 at 1:14 PM  

how fast time had traveled..happy 1st birthday cute little girl E-ein..moga membesar menjadi anak yg solehah..

windi March 19, 2010 at 3:17 PM  

cantiknyaaaa gambar. baby pun cuteee sangat. suka ambik gambar tapi tak pernah dpt gambar secantik ni. kamera apa ya?

CatlinaFly March 19, 2010 at 3:48 PM  

tcher sally : terima kasih..amin! :)

CatlinaFly March 19, 2010 at 3:48 PM  

windi: :) terima kasih ..sy guna DSLR nikon D60 :)

-xoul- March 19, 2010 at 6:25 PM  

lawa2..macam setiap gambar ade cerita..haha

BuDakHutaN March 21, 2010 at 7:58 PM  

siuk lagi tu baby makan.. hehehe

firahadifa April 2, 2010 at 4:18 AM  

wah... ein makan sorang je kek tue?? bagi la aunty skettt

note: macam tau2 jer u i nak buat poster yek?? ye.. i nak buat poster yg macam u.. gamba bleh berubah2 .. senang i nak iklan kat web web lain..

n .. ingat nak buat header baru arr .. rase tak ngan da my header ngannew skin..

U-jin April 9, 2010 at 10:11 PM  

hapy birthday to ur litle girls...cumellah ur baby..gambar pon sgt cumel..

ila@cantekmama April 11, 2010 at 3:38 AM  

Ala tomenye dia ..suka auntie tgk..hehe umah auntie ade 2 hero ,gurl je belum lagi :)

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP