At playground...

>> Wednesday, March 10, 2010



Taken at a playground, where I brought my baby daughter for an evening stroll....Actually i was planning to take photos with sunset as background, but as the dusk was coming in, the mosquitoes were getting merrier!Could'nt risk my sweet baby skin bitten by them!**added some filter effects-lens flare to bring up the mood...

6 comments:

dilaOHdila March 11, 2010 at 8:21 PM  

alahai comey eein....
kejap lagi dah leh jalan tu...siaplah mama
he he he....
mesti dah boleh Ngoceh2 erk eein nih

Jue March 11, 2010 at 8:45 PM  

cm x sabor je eein nak join skali tu.. kejap lg dh dpt kaki.. dah lari2 hikkhikk nt x reti nak balik tuh cam alden.. menangis nangis bwt malu btl :p playground kat bandar plk tu.. papa dia angkut selamba je :p
ni eein playground kat sri lalang ke?

CatlinaFly March 12, 2010 at 8:58 AM  

ihsan: terima kasih..kami suami isteri hari2 pun tak puas tgk muke dak ni..wpun tgh tido :)

CatlinaFly March 12, 2010 at 8:59 AM  

dila: haha tulah, kang berkejar sebab dia tak mo balik nanti! ngoceh tu bercakap ye?heh memang dah pot pet pot pet dah mulut dia, paling kelakar, tgn belek baby books, mulut bercakap mcm dia baca buku je..

CatlinaFly March 12, 2010 at 9:00 AM  

jue: oh tak, ni kat umah MIL-Bandar Tenggara..kiss2 buat alden dan adreal..bila leh bg sy amik gmbr adreal lagi ?hehehe

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP