Satu labah-labah....

>> Monday, May 25, 2009

.


satu labah-labah
cuba panjat perigi
bila hujan turun
labah cepat lari
terbit matahari
air tiada lagi
labah boleh panjat
sekali lagi...


9 comments:

Mogen Ali Rico May 25, 2009 at 11:18 PM  

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..HDR die dah mula dahhh!!!!!

good start catlina..den dah lama tak ngedit2 gambar nie

CatlinaFly May 25, 2009 at 11:23 PM  

alahai encik mogen..sy pun dah lame tak tembak2 n edit gmbr..mujur labah2 ni sudi jadi model ku hahahaha....

Chekgu BaniHassim May 26, 2009 at 12:13 AM  

waaa...
cat dah kembali lee...
nak celen en fly ke??
takmo kalah...
mentang2 la e-ein dan besar sket...dan boleh aktif balik ek??

good job...tembak, jgn tak tembak!

DrSam May 26, 2009 at 12:17 AM  

HDR atau tak HDR, memang tangkapan begitu mengancam!

kuizikel May 26, 2009 at 3:15 PM  

incy wincy spider
climbs up the water spot
down came the rain
and wash the spider out
....
....
and incy wincy spider
climbs up the spot again!

suka lagu ni smbil membuat gaya labah2 pakai jari :)

Dj Epoi May 26, 2009 at 4:44 PM  

walaweiiiiiiiiiiiii.....

Laki Bini.....kaki Tangkap Gambowwwwwww......

Mantap beb!!!

Gua dah add Lu dah weihhhhhhh...

CatlinaFly May 27, 2009 at 12:34 AM  

Chekgu BH: ieshh..tak baik lawan suami tau hehehe..bukan tak mau kalah..sbb rindukan e-ein ,tak tau nak wat pe, tembak & edit2 gambo lerr..

Dr Sam:aisey..malu ah sy..hehehe

kuizikel:betul3!kenangan masa tecit2 dulu kan?masa tadika ade belajar lagu ni..

CatlinaFly May 27, 2009 at 12:35 AM  

DJ Epoi:walaweiii jugaks!heh..ok..singgah2 lah selalu ye?

Joe: wohoo...terima kaseyyy!sekalung penghargaan sy buat labah2 dua ekor itu!(wink2)

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP