Baby E-ein's Photoshoot

>> Tuesday, April 7, 2009

.

Saat yang ku tunggu2...ambil gmbr potret anak sendiri..buat sementara waktu dlm berpantang ni, aku duk umah je so, baby E-ein ler jadi model(mangsa?hehe..)walaupun masih dlm hari.Cabaran yang dihadapi ialah bagaimana nak ambil gmbr yg sharp dan terang tanpa penggunaan speedlight.Setelah beberapa percubaan, inilah hasil tembakan Mama E-ein ni ha....Insya Allah akan dtg gmbr2 lain akan diupload..E-ein takleh photoshoot hari2,samelah dgn mama dia yg tak larat nak photoshoot hari2! :)(kamera itu masih terasa berat di tanganku..huhuhu..)

24 comments:

Mell_f April 7, 2009 at 10:05 AM  

Lebatnya rambut..cute :)

Dodon April 7, 2009 at 10:20 AM  

e e-ein nampak 'nenen'.. malu haha.. kidding

mummy_ayu April 7, 2009 at 1:40 PM  

comelnye.. E-in. Siap ngan riben lagi mamanye..nak kasi hadiah kat sapa..mesti kat cayang fly dia...

CatlinaFly April 7, 2009 at 3:48 PM  

mell f: e-ein tersipu2 sambil berkata "hehe time kacih auntie mell kerana ckp sy cute!"

CatlinaFly April 7, 2009 at 3:49 PM  

mummy ayu: riben tu dari hadiah yg e-ein dpt sebenrnye..belasah je wat prop utk amik gmbr dak tecit ni ha..hehehe

skatype April 7, 2009 at 6:31 PM  

SALAM SIS..
kim slam kat e-ein k..
leh jderk model nie.
ahaks
da cop k.
ahaks

Chekgu BaniHassim April 7, 2009 at 7:49 PM  

walaupon tak nmpk org lagi, tapi cam tau2 je nak kene posing sbb mama dier nk shoot gmbr dier...

Mogen Ali Rico April 8, 2009 at 1:24 AM  

comelnyer ein!!!!!!!!!!!!!
aduhai..kembang jantung tengok

Galuh Cendra Kirana April 8, 2009 at 3:40 AM  

sedap2 badan dierr...aumm..e-einn..auntie nk pinjam pipiii.. =)

CatlinaFly April 8, 2009 at 8:24 AM  

skatype: boleh ajek..bila skatype dtg sini leh tlg amik gmbr kami sekeluarga yea?

CatlinaFly April 8, 2009 at 8:27 AM  

cg BH: ha ah la..mama dia pun konfius..dia nmpk ke tak ni..tapi baby baru lahir nmpk jugak cuma yg dekat2 dlm jarak 1 kaki dgn dia :)

uncle mogen: hihihi kembang idung e-ein bila uncle mogen ckp dia syumelll...

CatlinaFly April 8, 2009 at 8:29 AM  

auntie galuh: e-ein ckp pinjam pipi takleh..syiom pipi leh la...(smbil mate dia terkedip2 manje..)

andaq April 11, 2009 at 11:24 PM  

salam sis catlina.
thnks comment kt myblog..
hehe..
btw e-eien sgt comey..
mgikut prentsnye jgk kn..
:)

senget April 11, 2009 at 11:39 PM  

e-ein kembar ku yg chumel..
hehehehe..
xpe sis, t bis pantang wat wedding plak eh...
heheheheh..
:)

DrSam April 12, 2009 at 1:36 AM  

baby E-in yang comel, photo yang cantik.

[danial][ma] April 12, 2009 at 6:03 AM  

hej! CatlinaFly...may you have great time taking pics of your little gem!

Ejump April 13, 2009 at 7:33 PM  

ah~~ comey nye baby tu...
gambar2 pun lawa...
seyesly...


btw, sorry sbb lewat wish...
congrat for the baby... ^^

YANZ April 17, 2009 at 3:24 PM  

awwwwwwwwwwwwwwwwwwww... she is BEAUTIFUL =D

Lily.Lulu April 25, 2009 at 1:30 AM  

salam ..
she's so cute !!!!

dilaOHdila May 2, 2009 at 3:47 PM  

salam doc cat:-)
pergh!!! menawan sungguh photong anak dara ni doc
beruntung eein dapat ayah & ibu punyai jurang minat yang sama. lepas ni lagi banyak koleksi eein kan;-)

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP