Sepetang di Desaru..

>> Monday, October 27, 2008

Click at the image for a larger version...




12 comments:

HasraRazali October 28, 2008 at 9:20 AM  

SUker gmbr yg ke dua tu...eii makin teruja ler..leh tnya tak...nk beli camera tu brp kos nyer ye? pastu, apa jenis yg sesuai...nk kena blajar bnyk ni..kena start menabung ni..:p

tak leh la....teruja dan pyshco...nk ambik gmbo cantik2 gak..:-(

CatlinaFly October 28, 2008 at 9:26 AM  

mmg psycho bila dah minat!kdg2 sanggup tido lmbt sebab nak transfer & edit gmbr!

CatlinaFly October 28, 2008 at 9:30 AM  

ongkos nye..utk DSLR Nikon D60..dalam RM2K lebih...body & lens..ni masa sy belilah..maybe sekarang dah turun rega lagik..ade byk jenis..Canon , Olympus, Lumix pun ade,ade yg cecah 10K, 12K..tapi utk novice mcm kite D60 dah mencukupi...yg lain, kene tau guna photoshop..sebab nak touch up gmbr..bagi lagi ummphhh!

HasraRazali October 28, 2008 at 12:33 PM  

MAk aii ada smpai cecah rm10k ke? errrr...itu leh wat hantaran kawin 7 dulang tu..ha ha ha.....(kemaruk nk kawin sgt dh ke hasra ni ekk..)

catlina, ada YM tak? nk borak tnya psl kamera tu ler..tgh teruja teramat ni...psycho..pyscho..

YANZ October 28, 2008 at 6:38 PM  

wow, lovely pics! especially lurvee the second pic... =D

is Desaru beach nice? better than Perhentian or Lang Tengah ke? never been there before la... =)

CatlinaFly October 29, 2008 at 9:01 AM  

hasra..ade..nanti sy bg kat hasra email sy k..

CatlinaFly October 29, 2008 at 9:02 AM  

yanz..frankly speaking i think all beaches are beautiful...but i prefer pantai kat my mom's kampung in Bachok Kelantan! :)

but if u r coming to johor, other than Desaru, u can also go to Batu Layar..pantai kat sane lawa jugak..

vicsmat October 29, 2008 at 9:37 PM  

saya suka gambar no.2 tu...nice angle!!

CatlinaFly October 30, 2008 at 10:22 AM  

vicsmat: itu cuba2 je..dah tak dpt amik gmbr sunset..gmbr selipar pun jadilah :)..sy pun suka gmbr tu

Fly October 30, 2008 at 10:32 AM  

gambar tu inspirasi dari husband nyer haha

YANZ November 4, 2008 at 1:49 PM  

Bachok, Kelantan & Batu Layar, Johor... ok ok, must keep that in mind =) thanks for the tip!

CatlinaFly November 5, 2008 at 10:17 AM  

yanz:

bachok..pantai irama

tumpat..pantai tujuh

another place: pantai cahaya bulan also nice..

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP