Edit photoshop

>> Friday, October 24, 2008

Taa daa..hehe..ni bukan gmbr kawen yg aku ambik..sebabnye..ni gmbr kawen aku sendiri :)..photographer yang amik, & mlm tadi since aku takde amik new pics this week, gatal tgn pulak nak edit gmbr2 kawen sendiri...dgn tunjuk ajar Cg Fly ler..

Nanti kalau dah konfiden sket..leh belajar2 amik gmbr kawen member ke...sekarang tak boleh ler..belum tahap yakin lagi ni...nk try2 buleh ler..


Majlis Kelantan 1: Hehe..tak pulak tulis Lina & Fly...


Majlis Kelantan 2

Majlis Kelantan 3

Majlis kat Johor 10 Jun 2006


Tu jelah gambar nye..tak leh nak letak byk2..sebab ni pun gmbr 2 tahun lepas..sekadar nak mencuba editing..dah ketagih edit photoshop ni..kalau tak menjadik aku akan hangin satu badan (tanye Cg Fly..aku jadik tension bila gmbr tak menjadik mcm yg aku nak..hehehe..)

13 comments:

jus call me ida.. October 24, 2008 at 1:21 PM  

edit jgn tak edit.. oo dah dua tahun ye ko kawen.. ngatkan pengantin baru!..huhu
Eh.. aku nak berguru cikit2 ngan ko pasal photography ni bleh??
ko kira terrer la sbb dah ada kamera.. aku takde lagi ..hehe

CatlinaFly October 24, 2008 at 2:27 PM  

nak berguru?aiseh..aku tak expert ler..aku baru2 belajo nih...

CatlinaFly October 24, 2008 at 2:28 PM  

heh..samb...emmm..mcm pengantin baru ke..kui kui kui..maknenye nmpk mude lagi la yea har har har..

HasraRazali October 26, 2008 at 1:04 PM  

cm nk berguru jugak..tp bila nk ada kamera ni..:-( tak mampu lagi le nk beli nyer..

CatlinaFly October 27, 2008 at 9:16 PM  

hasra , hehe tulah hasra..sy pun tahap amatur sgt2 lagi ni..alah kalau dah ade kamera nanti mesti cepat je belajar...wpun sendiri2 ;)..actually utk edit photoshop, dgn kamera digital pun dah leh buat...sementara nk tggu beli DSLR..

Fly October 30, 2008 at 11:26 AM  

catlina kena bayar upah kat suami dia hehe sebab dah macam lawan tokey bab2 photography ni heheh

CatlinaFly October 30, 2008 at 5:28 PM  

cg fly : awk lagi terer lah ( ayat amik ati..hehe)

mimie kusya November 6, 2008 at 9:00 AM  

ooohh..ore kelate ko..heeee

Galuh Cendra Kirana December 11, 2008 at 2:20 PM  

Atoyaii...suami isteri fotografer handalan! Amin..semoga sayer pon ikot jejak kalian..! ngeh ngeh ngeh..da ader calon nieh...lalala..

CatlinaFly December 24, 2008 at 4:36 PM  

galuh: huhuhu..galuh..kami amatur sehhh..bukan handalan..baru2 pegang kamera 2-3 bulan nih :)& bulan 3 tahun depan nak pegang baby laks :) ngeee..ngee..(Catlina tersengih2 sorang dpn pc nih!)

CatlinaFly December 24, 2008 at 4:37 PM  

mimie: ho la mimie..."demo lo ni tidok supo mulooor"...opss..ter nyanyi laks..hehehe

Johan January 8, 2009 at 10:03 PM  

Diverted from your comments on cikgu jane's page.. you ve some nice works... keep it up ,, Oh yeah, hope its not too late - "selamat pengantin baru"..

++eden|essey++ February 4, 2009 at 12:00 PM  

elo catlina..date kawen awak mase majlis kt johor same ngan dated kawen sayer..10062006 senang sgt nk ingat...salam perkenalan dr sayer...yg m'punyai minat yg sama..

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP