Mencari awan...

>> Thursday, January 6, 2011



Hobi sy setiap pagi, menjenguk ke langit utk tgk, awan hari tu cantik tak? ;)...Subhanallah...

4 comments:

DrSam January 7, 2011 at 8:44 AM  

langit yang terbuka indah, sungguh tenang jiwa melihatnya.

yangyuyu January 7, 2011 at 10:04 AM  

memang betul, sejak ada kamera ni, br lah sy lebih menghayati kencantikan alam semesta..kan kan..

CatlinaFly January 7, 2011 at 6:00 PM  

dr sam: subhanallah..memang sy menunggu2 awan2 sebegini, dlm sebulan ada 1-2 kali je awn ni dtg..;)

CatlinaFly January 7, 2011 at 6:01 PM  

yangyuyu: betul...bersyukur lah kita ats kurniaan alam yg indah kan?

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP