Kelahiran yang dinantikan(dari Mama buat Nur Dayana Insyirah)

>> Wednesday, March 25, 2009

Dua puluh empat purnama kami merinduimu
Dua puluh empat purnama kami menantimu
Bila tiba saat kelahiranmu

Kami terpana dek keajaiban Ilahi

Senja yang suram menjadi indah

Malam yang sepi dihiasi suaramu yang mulus
Kami redha dengan tanggungjawab ini Ya Allah..

Kami ucapkan syukur yang tak terhingga

Takjub dan sujud syukur kami panjatkan
Di atas kurniaan dan limpahanNya
Moga kami diberkati ke nafas terakhir

Ya Tuhan ya Rabbul Izzati
..

Amin amin ya rabbal alamin...

21 comments:

Maza's March 25, 2009 at 11:53 PM  

tahniah dah dapat baby... moga dimurahkan rezeki pada kamu bertiga...

dilaOHdila March 26, 2009 at 6:49 AM  

DOC
tahniah
cute baby ni:-)

kuizikel March 26, 2009 at 12:50 PM  

smoga baby sehat selalu.. mamanye skali... nanti bleh amik gambo byk2..hehehehe

aizat March 26, 2009 at 10:33 PM  

heheh congrat on the new mmber in family hehe

Mogen Ali Rico March 27, 2009 at 3:06 AM  

omakkkk..den nk tawen!!!
heheh..comelnyer e-ein..jeles jeles..uhuhuhuh

yong ibu chem March 27, 2009 at 1:00 PM  

pergh..chantek shot!

tahniah sekali lagi ye ina..

CatlinaFly March 29, 2009 at 11:48 AM  

maza: terima kasih..maza sy takleh bukak lah link awk..dah lame cuba masuk tapi takleh.dah tukar address ke?

CatlinaFly March 29, 2009 at 11:49 AM  

kuizikel: curi2 update pun time baby tido ;) sy & cg fly masih tgh sesuaikan diri dgn status baru hehe

CatlinaFly March 29, 2009 at 11:49 AM  

mogen: kepak kepung kepak kepung (bunyik kompang!) hehe

CatlinaFly March 29, 2009 at 11:51 AM  

yong: thanks atas wish yong ;) cg fly yg amik sebenarnye..sy masih lum start lagi memetik2 punat kamegha nih hehe

CatlinaFly March 29, 2009 at 11:53 AM  

kak fizah: ye..& suke bau baby, lepas seharian pun, bau dia wangi,bau baby..masyam2 pun wangi

skatype March 31, 2009 at 4:17 PM  

salam sis..
congart sis.
baby sis comel bangt.

CatlinaFly April 1, 2009 at 12:17 AM  

dik skatype;
terima kasih..alhamdulillah,kami bersyukur sgt dgn kurniaan ini..rase mcm mimpi lagi nih bila dukung baby ;)

FARIE April 2, 2009 at 12:49 PM  

tahniah.. wah!! cute nyer kaki dier..
mau kunyah leh?
hehe..

su April 5, 2009 at 12:45 AM  

xsabar tgk gambar baby slps beberapa ari!cute sungguh!

jue May 26, 2009 at 11:26 AM  

sungguh comel kaki die..

Post a Comment

Pesananku

Blog ni gunakan bahasa rojak & juga short forms..harap maafkan sy.Gaya bahasa yang digunakan, ikut mood entry,mood gambar dan juga mood orangnye..heheh..
Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP